Albire Dentară

Ce este albirea dentară profesională?

Albire Dentară

Albirea dentară este una dintre procedurile de estetică dentară prin care Dental Prime redă pacienților starea de bine și încrederea în sine.

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog.

Albirea dentară profesională se realizează în clinica stomatologică cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, precum laserul Epic Biolase . De asemenea, există și opțiunea albirii dentare cu gutiere Opalescence, procedură realizată acasă de către pacient.

Beneficiile Albirii Dentare

De ce să alegi Dental Prime?

Specializările medicale și experiența vastă sunt criteriile care stau la baza succesului nostru, Medicii noștri sunt specialiștii care au competența de a transforma zâmbetul și a îmbunătăți viața pacienților. Medicul coordonator dedică timp pentru a cunoaște și a înțelege nevoile, dorințele și temerile pacienților și caută soluțiile optime de tratament. Atenția personalizată oferită are rolul de a construi o relație de încredere între medic și pacient pe termen lung. 

dp_Icon

Clinica Stomatologică pentru tine si familia ta!

Aici la Dental Prime, suntem 100% pe nevoile pacientului. Fiecare diagnostic este atent gândit și proiectat, luând in calcul toate cerințele si necesitățile pacientului.

Recenzii

Dental Prime
Contact
Bună ziua, cum vă putem ajuta ?