Ce este implantul dentar si rolul implantului dentar

Implant Dentar

Implantul dentar este singura soluție de tratament care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă și care redă funcționalitatea și estetica naturală a acestora. Astfel tot mai multi pacienti opteaza pentru tratamentul cu implant dentar. 

Un mic corp inert realizat din titan, zirconiu sau aliaje care contin titan, 100%biocompatibile, avand rolul unei radacini artificiale si care se insereaza in osul maxilar superior sau inferior, operatie complet nedureroasa.

Tratamentul cu implant dentar reprezintă cea mai modernă metodă de înlocuire a dinților lipsă sau care se află într-un stadiu avansat de deteriorare și nu mai pot fi salvați.

Păstrarea integrității pe termen lung și faptul că preia toate funcțiile și caracteristicile unui dinte natural, fac din implantul dentar soluția cea mai recomandată de către medicii dentiști din întreaga lume.

Beneficiile Implantului dentar

De ce să alegi Dental Prime?

Specializările medicale și experiența vastă sunt criteriile care stau la baza succesului nostru,
 Medicii noștri sunt specialiștii care au competența de a transforma zâmbetul și a îmbunătăți viața pacienților. Medicul coordonator dedică timp pentru a cunoaște și a înțelege nevoile, dorințele și temerile pacienților și caută soluțiile optime de tratament. Atenția personalizată oferită are rolul de a construi o relație de încredere între medic și pacient pe termen lung. 

Ce tipuri de implanturi utilizam:

Procedura de implantare dentară

Pentru implantarea dentară este nevoie de o intervenție chirurgicală la clinica noastră Este o intervenție relativ nedureroasă care se face cu anestezie locală.

dp_Icon

Clinica Stomatologică pentru tine si familia ta!

Aici la Dental Prime, suntem 100% pe nevoile pacientului. Fiecare diagnostic este atent gândit și proiectat, luând in calcul toate cerințele si necesitățile pacientului.

Recenzii

Dental Prime
Contact
Bună ziua, cum vă putem ajuta ?