Tratament Endodontic

Inovație

Microscopul dentar CJ Optik Advanced pentru tratamentele de endodonție.

La Dental Prime intervențiile endodontice sunt realizate cu ajutorul microscopului endodontic de către medici specialiști endodonti

Microscopul dentar CJ Optik Advanced permite vizualizarea în detaliu a canalelor radiculare prin mărirea cu mult a imaginii.

Microscopul dentar CJ Optik Advanced, utilizat de clinica noastră, este fabricat în Germania, la standarde înalte de calitate.

Sursa LED integrată şi cu corecţie de culoare asigură o lumină pură şi strălucitoare pentru tratamente efectuate în condiţii optime.

Sistemul de focusare Vario Focus oferă posibilitatea unei măririi de peste 20 de ori a imaginii, pentru ca intervenţia să fie foarte precisă şi lipsită de erori.

Avantajele tratamentul cu ajutorul microscopului dentar:

De ce să alegi Dental Prime?

Specializările medicale și experiența vastă sunt criteriile care stau la baza succesului nostru,
 Medicii noștri sunt specialiștii care au competența de a transforma zâmbetul și a îmbunătăți viața pacienților. Medicul coordonator dedică timp pentru a cunoaște și a înțelege nevoile, dorințele și temerile pacienților și caută soluțiile optime de tratament. Atenția personalizată oferită are rolul de a construi o relație de încredere între medic și pacient pe termen lung.

dp_Icon

Clinica Stomatologică pentru tine si familia ta!

Aici la Dental Prime, suntem 100% pe nevoile pacientului. Fiecare diagnostic este atent gândit și proiectat, luând in calcul toate cerințele si necesitățile pacientului.

Recenzii

Dental Prime
Contact
Bună ziua, cum vă putem ajuta ?