Radiografiile panoramice la Dental Prime

Servicii de Radiologie în Pitești

Tomografia computerizată cu fascicul conic (CTBC) și radiografiile panoramice sunt instrumente esențiale într-o clinică stomatologică, oferind informații detaliate și beneficii semnificative:

Detalii Precise: CTBC furnizează imagini tridimensionale detaliate ale structurilor orale, inclusiv o vizualizare clară a oaselor, țesuturilor moi și a dinților. Aceasta oferă stomatologilor o perspectivă mai cuprinzătoare și precisă.

Diagnostic Avansat: Imaginile CTBC permit identificarea și diagnosticarea afecțiunilor dentare și maxilofaciale în stadii incipiente, facilitând planificarea tratamentului și reducând riscul complicațiilor.

Planificare Chirurgicală: În special în proceduri chirurgicale complexe, CTBC este esențial pentru planificarea precisă, oferind detalii exacte privind anatomia și structura osului.

Radiografii Panoramice Rapide: Radiografiile panoramice oferă o imagine de ansamblu a întregului complex orofacial, permitând detectarea rapidă a problemelor dentare, inclusiv a structurilor ascunse, precum măselele de minte.

Eficiență și Confort: Radiografiile panoramice și CTBC sunt proceduri rapide, minimizând disconfortul pentru pacienți. 

Pacienți fericiți
0
Clinici Dentare
0
Ani experiență
0 +
Experți medicali
0

De ce să alegi Dental Prime?

Specializările medicale și experiența vastă sunt criteriile care stau la baza succesului nostru,
 Medicii noștri sunt specialiștii care au competența de a transforma zâmbetul și a îmbunătăți viața pacienților. Medicul coordonator dedică timp pentru a cunoaște și a înțelege nevoile, dorințele și temerile pacienților și caută soluțiile optime de tratament. Atenția personalizată oferită are rolul de a construi o relație de încredere între medic și pacient pe termen lung.

Suntem pregătiți să modelăm zâmbete de invidiat.

Dacă simțiți ca aveți nevoie de o vizita la un doctor a cărui pasiune depășește orice standarde, intr un mediu de lucru modern și eficace, va așteptam cu drag in Pitești la clinica dentara Dental Prime!

dp_Icon

Clinica Dentară Pitești

Aici la Dental Prime, suntem 100% pe nevoile pacientului. Fiecare diagnostic este atent gândit și proiectat, luând in calcul toate cerințele si necesitățile pacientului.

Ce spun pacienții nostri

Recenzii & Testimoniale

Emanuel Petrica
Emanuel Petrica
2024-05-27
Recomand cu încredere. Servicii foarte bune. Perosnal de nota 10.
Ilie Velcea
Ilie Velcea
2024-04-30
Mulțumesc domnului doctor de la Dental Prime pentru lucrarea executata! Recomand cu încredere acesta clinica! Mulțumesc personalului Dental Prime!
Cristian Dima
Cristian Dima
2024-04-19
Servicii si calitate de top !!! The best doctor in town !
Dică Cristiana
Dică Cristiana
2024-04-19
Servicii de inalta calitate!!!
Antonia Comanescu
Antonia Comanescu
2024-04-04
Am avut cea mai frumosa experienta din viata mea alaturi de o echipa de profesionisti! Mi.au dat incredere in sine prin zambetul perfect realizat! Va multumesc din suflet!! ❤️❤️ Recomand cu toata increderea Dental Prime!!!
Robert Baciu
Robert Baciu
2024-03-14
De cum intri pe usa acestei clinici esti întâmpinat cu o energie foarte buna. Toata lumea este foarte zâmbitoare. In decursul anilor am trecut pragul multor clinici, si am trecut prin mainile multor medici, insa aici am gasit clinica stomatologica care se potrivește cel mai bine pentru mine. Domnul Doctor Paul Oltean, te ajuta prin discutiile cu dansul sa treci peste teama de “dentisti” si de durere in urma actului medical, lucrand cu o grija foarte mare iar impreuna cu echipa sa profesionistă are grija ca oricine ii calca pragul sa plece cu zambetul pe buze. Curatenia, grija, actul medical, oferta stomatologică si imagistica, sunt la cele mai inalte cote. Va recomand sa veniti si doar pentru o consultație, eu am ramas placut impresionat.
Contact
Bună ziua, cum vă putem ajuta ?