Estetică dentară

Ce reprezintă?

Estetica dentară și Protetica

Termenul „estetică dentară” se referă la îmbunătățirea aspectului dinților, al gingiilor sau al mușcăturii noastre.

Importanta unui diagnostic corect si realizarea unui plan de tratament adecvat au o importanta majora aici, succesul esteticii dentare fiind o impletire intre sanatatea dintilor, functionalitatea optima a acestora si frumusetea unui zambet perfect.

S-a dovedit științific că oamenii atractivi au șanse mai mari de succes în orice domeniu. Medicul stomatolog si ortodont isi pot aduce o contributie majora la aceasta, prin corectarea modului de zambet, a imaginii zambetului si in consecinta, prin cresterea increderii in sine a pacientului.

Estetica dentara

Fațetele și coroanele dentare

Coroanele dentare

Sunt restaurări protetice care protejează, oferă funcționalitate și estetică unui dinte ce a trecut printr-un tratament dentar. În plus, coroana dentară va crește rezistența dintelui și îl va proteja de alte afecțiuni dentare.

Fațetele dentare

Sunt lucrări protetice realizate sub forma unor foițe din ceramică sau zirconiu, extrem de subțiri, care se aplică pe dinți cu scopul de a le oferi un aspect îmbunătățit atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Beneficile Estetici Dentare

Pacienți fericiți
0
Clinici Dentare
0
Ani experiență
0 +
Experți medicali
0

De ce să alegi Dental Prime?

Specializările medicale și experiența vastă sunt criteriile care stau la baza succesului nostru,
 Medicii noștri sunt specialiștii care au competența de a transforma zâmbetul și a îmbunătăți viața pacienților. Medicul coordonator dedică timp pentru a cunoaște și a înțelege nevoile, dorințele și temerile pacienților și caută soluțiile optime de tratament. Atenția personalizată oferită are rolul de a construi o relație de încredere între medic și pacient pe termen lung. 

Cele mai frecvente tratamente de estetică dentară și protetice sunt:

Suntem pregătiți să modelăm zâmbete de invidiat.

Dacă simțiți ca aveți nevoie de o vizita la un doctor a cărui pasiune depășește orice standarde, intr un mediu de lucru modern și eficace, va așteptam cu drag in Pitești la clinica dentara Dental Prime!

dp_Icon

Clinica Dentară Pitești

Aici la Dental Prime, suntem 100% pe nevoile pacientului. Fiecare diagnostic este atent gândit și proiectat, luând in calcul toate cerințele si necesitățile pacientului.

Ce spun pacienții nostri

Recenzii & Testimoniale

Emanuel Petrica
Emanuel Petrica
2024-05-27
Recomand cu încredere. Servicii foarte bune. Perosnal de nota 10.
Ilie Velcea
Ilie Velcea
2024-04-30
Mulțumesc domnului doctor de la Dental Prime pentru lucrarea executata! Recomand cu încredere acesta clinica! Mulțumesc personalului Dental Prime!
Cristian Dima
Cristian Dima
2024-04-19
Servicii si calitate de top !!! The best doctor in town !
Dică Cristiana
Dică Cristiana
2024-04-19
Servicii de inalta calitate!!!
Antonia Comanescu
Antonia Comanescu
2024-04-04
Am avut cea mai frumosa experienta din viata mea alaturi de o echipa de profesionisti! Mi.au dat incredere in sine prin zambetul perfect realizat! Va multumesc din suflet!! ❤️❤️ Recomand cu toata increderea Dental Prime!!!
Robert Baciu
Robert Baciu
2024-03-14
De cum intri pe usa acestei clinici esti întâmpinat cu o energie foarte buna. Toata lumea este foarte zâmbitoare. In decursul anilor am trecut pragul multor clinici, si am trecut prin mainile multor medici, insa aici am gasit clinica stomatologica care se potrivește cel mai bine pentru mine. Domnul Doctor Paul Oltean, te ajuta prin discutiile cu dansul sa treci peste teama de “dentisti” si de durere in urma actului medical, lucrand cu o grija foarte mare iar impreuna cu echipa sa profesionistă are grija ca oricine ii calca pragul sa plece cu zambetul pe buze. Curatenia, grija, actul medical, oferta stomatologică si imagistica, sunt la cele mai inalte cote. Va recomand sa veniti si doar pentru o consultație, eu am ramas placut impresionat.
Contact
Bună ziua, cum vă putem ajuta ?