Estetică Dentară

Ce reprezintă?

Estetica dentară și Protetica

Termenul „estetică dentară” se referă la îmbunătățirea aspectului dinților, al gingiilor sau al mușcăturii noastre.

Importanta unui diagnostic corect si realizarea unui plan de tratament adecvat au o importanta majora aici, succesul esteticii dentare fiind o impletire intre sanatatea dintilor, functionalitatea optima a acestora si frumusetea unui zambet perfect.

S-a dovedit științific că oamenii atractivi au șanse mai mari de succes în orice domeniu. Medicul stomatolog si ortodont isi pot aduce o contributie majora la aceasta, prin corectarea modului de zambet, a imaginii zambetului si in consecinta, prin cresterea increderii in sine a pacientului.

Fațetele și coroanele dentare

Fațetele dentare sunt lucrări protetice realizate sub forma unor foițe din ceramică sau zirconiu, extrem de subțiri, care se aplică pe dinți cu scopul de a le oferi un aspect îmbunătățit atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.
Prin tratamentul cu fațete dentare, medicii stomatologi specialiști în estetică dentară pot corecta numeroase imperfecțiuni de ordin estetic ale zâmbetului, precum forma și dimensiunea dinților naturali, spații interdentare mici, marmorație, denivelări inestetice la nivelul dintelui și nuanța dinților.

Coroanele dentare sunt restaurări protetice care protejează, oferă funcționalitate și estetică unui dinte ce a trecut printr-un tratament dentar. În plus, coroana dentară va crește rezistența dintelui și îl va proteja de alte afecțiuni dentare.
O coroană dentară este folosită pentru a acoperi sau a „înveli” în întregime un dinte deteriorat. Pe lângă întărirea unui dinte deteriorat, o coroană dentară poate fi folosită pentru a îmbunătăți aspectul, forma sau alinierea dinților. De asemenea, o coroană poate fi plasată deasupra unui implant pentru a oferi o formă și o structură asemănătoare dintelui natural.
Coroana dentară din porțelan sau ceramică poate fi realizată în culoarea dinților naturali. Alte materiale includ aliaje acrilice și ceramice, precum și zirconiu. Aceste aliaje sunt, în general, mai puternice decât porțelanul clasic și sunt recomandate cu precădere pentru coroane dentare realizate pe dinții din spate.

Beneficile Estetici Dentare

De ce să alegi Dental Prime?

Specializările medicale și experiența vastă sunt criteriile care stau la baza succesului nostru,
 Medicii noștri sunt specialiștii care au competența de a transforma zâmbetul și a îmbunătăți viața pacienților. Medicul coordonator dedică timp pentru a cunoaște și a înțelege nevoile, dorințele și temerile pacienților și caută soluțiile optime de tratament. Atenția personalizată oferită are rolul de a construi o relație de încredere între medic și pacient pe termen lung. 

Cele mai frecvente tratamente de estetică dentară și protetice sunt:

dp_Icon

Clinica Stomatologică pentru tine si familia ta!

Aici la Dental Prime, suntem 100% pe nevoile pacientului. Fiecare diagnostic este atent gândit și proiectat, luând in calcul toate cerințele si necesitățile pacientului.

Recenzii

Dental Prime
Contact
Bună ziua, cum vă putem ajuta ?