Dureri gingivale?

Dureri gingivale?

O durere puternica zvacneste in tot capul, gingiile va sunt inflamate, iar gura este dureroasa si sensibila?

🦷 Clatiti gura cu apa calduta si sarata

Pana cand puteti ajunge la medicul dentist, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face este sa va clatiti gura cu apa calduta si sarata.

🦷 Medicamente impotriva durerilor de dinti.

Medicii dentistii recomanda, din categoria medicamentele fara prescriptie medicala, acetaminofenul pentru copii, iar pentru adulti, ibuprofenul.

🦷 Compresa rece.

Daca fata va este umflata, puneti-va un obiect cu gheata pe obraz, pentru ca s-ar putea sa va usureze durerea. Umflarea fetei ar putea insemna, de asemenea, ca aveti un abces, o punga cu puroi sau o carie adanca la radacinile dintelui.

🦷Anestezice OTC.

Pentru indepartarea durerii de dinti aplicati geluri si lichide anestezice direct pe dintele inflamat si pe gingiile din apropiere. Aceste substante contin benzocaina, care va vor amorti putin gura.

🦷 Gheata.

Luati o bucata de gheata in mana care se afla de aceeasi parte a corpului ca si dintele care va cauzeaza durerile. Tineti gheata in spatiul dintre degetul mare si aratator timp de 7 minute sau pana cand zona devine amortita.

🦷 Ulei de cuisoare.

Acest remediu natural este unul din cele mai eficiente solutii care ataca durerea. Puneti ulei de cuisoare direct pe zona dureroasa sau inmuiati o bucatica de bumbac si impaturiti-o, dupa care o puneti in zona dintelui dureros si a gingiilor.

🦷 Usturoi.

Cand presezi un catel de usturoi, eliberezi alicina, un lichid uleios care este un adevarat luptator natural impotrivita bolii.

🦷Apa oxigenata.

Cu o mare probabilitate, s-ar putea sa aveti, chiar acum, o sticla cu apa oxigenta in trusa ta de medicamente. Peroxidul de hidrogen este un remediu comun pentru problemele dentare.
Contact
Bună ziua, cum vă putem ajuta ?